En iyi Online Foto Editör Hangisi?

Free Online Photo Editor ya da ücretsiz online fotograf editörü şeklinde yapılacak arama sonucunda karşımıza çıkan seçeneklerin tümünü test etmek elbette kiçok zaman alıcı. Bu konuda sizlere birazcık destek olabilmek için kullanışlı 5 web ortamını sizler için inceledik.

Online Foto Editör Pixlr Editor

Sitenin oldukça sevimli bir arayüzü var. Siteye girdiğimizde bizi karşılayan pencereden Try Pixlr x seçeneğini tıkladığımızda Free Easy Photo Editör sayfası geliyor. Buradan Open linkini tıklıyoruz. Oldukça şık ve sade bir editör üzerine kısa sürede yerleşen resmi düzenlemek çok kolay. Resme text ejkene yanında çeşitli basit efektler de eklemek mümkün. Resmi düzenledikten sonra save deyip onayladıktan sonra dosya düzenlenmiş olarak bilgisayarımıza iniyor. İndirilen dosyada herhangi bir tanıtım, demo vb ibaresi olmaması Pixlr Editor’ü öne çıkarmakta.

Online Foto Editör BeFunky

The Best Online Photo Editor sloganıyla hizmet veren BeFunky’nin fotoğraf editörü ile, dünyaca ünlü Cartoonizer®, yağlı boya resim gibi başka hiçbir yerde bulamayacağınız yüzlerce şaşırtıcı fotoğraf efekti ile çalışabilirsiniz. Pop art efektleri, elle çizilmiş grafikler (şapkalar, sakallar, mücevherler, fotoğraf çerçeveleri ve grafik kaplamalar) gibi ekstra özellikler mevcut. BeFunky resim editörünün ücretsiz kullanımında, düzenleme sonrasında kaydedilen resme link ve logo eklenmekte. Bu durum dezavantaj. Reklamsız ücretli kullanım için yıllık 60 dolar civarında bir ücret ödemek gerekli. BeFunky

Online Foto Editör PiZap

Klasik online fotoğraf düzenleyicilerinden farklı olarak, Youtube, Facebook ve Twitter sayfalarınız için kapak fotoğrafı tasarlayabilirsiniz. Ayrıca Emoloji maker adlı bir tools da eklenmiş durumda. Siteye buradan girdikten sonra karşınıza iki seçenek çıkmakta. Edit a photo ve Free Trial. Free Trial tıklandığında, reklamsız sürümünün fiyat bilgileri listeleniyor. Buradan start my free trial seçildiğinde üyelik sayfası geliyor.Google ya da Facebook hesabıyla girişi tercih edip onayladıktan sonra aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Photo Editor olanakları sıralanıyor. İhtiyacınıza uygun linki tıklayabilir, düzenlemeler yapabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Düzenlemek istediğiniz çok sayıda görseli, bilgisayarınız yanında instagram, Facebook, Google Drive vb bir çok hesabınızdan alabilirsiniz.

PiZap Online Photo Editörünün, web ara yüzündeki sıkıcı reklamların yanında ücretsiz sürümdeki sınırlılıklar dezavantaj. Reklamları kaldırmak için aylık 5 dolar düzeyinde birücret ödemek gerekli.

Online Foto Editör Revolutionary Photo Editor

Üyelik ve ücretli kullanıma sahip bu editörü denemek isterseniz, siteye buradan giriş yaptıktan sonra Edit a photo linkini tıklamanız gerekli. Yüklediğiniz resimler üzerine yazı ve çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz başka resimler de eklemeniz gerekli. Düzenlediğiniz görseli indirmek için üye olmanız gerekli. Düzenlediğiniz resimleri bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu görsellere herhangi bir reklam unsuru eklenmiyor. Tüm özellikleriyle kullanabilmek için aylık 3-9 dolar arası bir ücret talep ediliyor. Sunulan hizmeti değerlendirmek için buradan giriş yapabilirsiniz.

En iyi Online Foto Editör


Göz Atın!

TÜBİTAK Nedir? Ne İşe Yarar? Görevleri ve Çalışma Alanları Nelerdir?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı bir kuruluş olarak çalışan TÜBİTAK, ülkemizde bilim ve teknoloji destekleme, teşvik etme amacıyla kurulmuştur. Çeşitli yayın organları bulunan kurum, kurulduğu ilk günden bu yana bilime ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı hedefleyen işler yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir